onsdag 18. mars 2009

Sandvika VGS reklame

Denne oppgaven gikk ut på å lage en reklamefilm eller photostory om Sandvika Videregående skole slik at 10. klassinger som skal begynne på skolen får infomasjon og et lite innblikk i skolelivet her. Jeg var på gruppe med Kristin, Stephan, Maren og Erik i klassen. Vi begynte første time å komme med ideer og planlegge hvordan vi skulle gå fram. I pausen satt guttene og lekte seg på youtube.com da Erik fikk ideen om å herme etter Ut i vår hage, Oslolosen, noe vi faktisk gjorde. Onsdagen etter tok vi med kamera med stativ og vi begynte å filme med manus. Stephan filmet mens Erik var guiden til meg, Maren og Kristin. Så gikk vi rundt omkring på skolen og filmet mens vi hadde noen morsomme innspill og viktig infomasjon. Gruppen hadde noen uenigheter, men det er slikt som oppstår når det er gutter og jenter på samme gruppe.

Vi filmet og alle var fornøyde helt til vi fant ut at vi ikke kunne overføre det til pc'en og dermed ikke kunne redigere. Det var en nedtur, men vi fikk heldigvis en ekstra uke til å gjøre alt på nytt.

Oppgaven var gøy, og det var ikke noe negativ instilling til oppgaven. Det var veldig gøy å se på alle videoene til de andre gruppene i klassen. Det var mye morsomt, informativt og kreativt. Så skal en gruppe i første trinn bli valgt til å vise videoen sin til 10. klasse.

Ingen kommentarer: